See you soon

Ronnie Flex en vriendin Demi de Boer in verwachting van dochter

14 Juli 2021 15:00 | sterren | Door Jacob-Jan van de Groep

© ANP Kippa

Ronnie Flex en zijn vriendin Demi de Boer krijgen hun eerste kind samen. De rapper en de dochter van voormalig profvoetballer Ronald de Boer zijn in verwachting van een meisje.

Op social media meldt Ronnie kort en bondig dat hij voor de tweede keer vader wordt nadat hij uit een eerdere, kortstondige relatie met DJ Wef dochter Nori kreeg. Zijn vriendin Demi schrijft een welkomstboodschap aan hun dochter. “Baby girl, see you soon.. Love, Mom, Dad & your big sister”, aldus Demi.

Jurylid

Ronnie, die jurylid is in I Can See Your Voice en onlangs te zien was in het nieuwe BEAT ME: the Five Knock-Outs, en zijn vriendin Demi zijn sinds juli 2019 een setje. Zij leerden elkaar kennen in de winkel waar Demi werkzaam is.

Positief

In gesprek met Radio 538 was Ronnie louter positief over hun relatie. “Zij is gewoon alles wat ik niet ben, zij vult mij aan. Als ik uitslaap, staat zij al klaar om me wakker te maken. En wanneer ik koffie nodig heb, staat-ie bij wijze van spreken al klaar. Ze is enorm zorgzaam”, aldus Ronell Langston Plasschaert, zoals de rapper voluit heet.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Demi de Boer (@demiideboer)

Meer over