Onverwacht maar niet onwelkom...

Samantha 'Barbie' de Jong zwanger van derde kindje

23 juli 2019 22:14 | sterren | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland/Nick van Ormondt
Samantha de Jong, ook wel bekend als Barbie, is in verwachting. De voormalige RTL-realityster is vijf weken zwanger van haar derde kindje.

Samantha (29) maakte het blije nieuws én de positieve zwangerschapstest bekend via Instagram.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Met trots kunnen Maron en Ik vertellen dat we papa en mama worden ben 5weken zwanger het was onverwachts maar het is van harte welkom !! 😍💙💖

Een bericht gedeeld door Samantha❤Maron (@samantha_de_jong29) op

Onverwachts

In de bijgaande post bekende Samantha dat de zwangerschap niet gepland was. Maar het kindje is wat haar betreft meer dan welkom. Samantha heeft sinds begin dit jaar een relatie met haar huidige vriend Maron Hill (28). 

Angelina en Milano

Samantha heeft al twee kinderen: Angelina en Milano. De twee kinderen werden geboren tijdens haar huwelijk met Michael van de Plas. Afgelopen augustus kreeg Michael van de rechter de volledige voogdij over de kinderen nadat Samantha niet in staat bleek voor haar kroost te zorgen. De voogdijregeling zou tot eind oktober vorig jaar gelden, maar de kinderen wonen nog altijd bij Van der Plas. 

Zelfmoordpoging

Samantha's geestelijke toestand is al jaren enigszins instabiel. Na drie eerdere zelfmoordpogingen deed ze afgelopen april opnieuw een poging door in een emotionele toestand uit het raam te springen. Ze liep echter relatief lichte verwondingen op, waaronder een gebroken bekken

Meer over