De bekendmaking!

Dit zijn de winnaars van de vierde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2022

3 augustus 2022 10:00 | televizier-ring | Door Redactie Televizier

© Nathan Reids

En dat was ‘m alweer! De stembussen zijn gesloten en dat betekent dat de allerlaatste kwalificatieronde van de Gouden Televizier-Ring 2022 erop zit. De vijf programma’s met de meeste stemmen zijn bekend!

Ook tijdens deze ronde is er weer massaal gestemd op programma’s die tussen 1 mei 2022 en 1 augustus 2022 minimaal twee keer zijn uitgezonden op tv, of te zien waren op een streamingdienst. Veel dank aan alle stemmers!

En dan nu natuurlijk het moment suprême (tromgeroffel). Dit zijn de vijf winnaars van de vierde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring 2022. Let op: op alfabetische volgorde.

De Bevers (RTL 5)

Het eerste seizoen van De Bevers zit er nog maar net op en het programma is nu al gekwalificeerd voor de Gouden Televizier-Ring. Dat zegt natuurlijk genoeg. Kijkers krijgen geen genoeg van het realityprogramma waarin volkszanger John de Bever en zijn partner Kees Stevens het wel en wee van hun leven met iedereen delen.

Dwars door de Lage Landen (VPRO)

Slow-tv wordt het programma ook wel genoemd. Kijkers vinden het heerlijk om te zien hoe Arnout Hauben wandelend van België naar Nederland trekt samen met zijn vrienden Philippe Niclaes en Ruben Callens. Elke week wist het programma een miljoenenpubliek te trekken en de show is dus nu in de running voor de Gouden Televizier-Ring.

Een Huis Vol (KRO-NCRV)

We kunnen er niet omheen dat Een Huis Vol ook dit jaar weer immens populair is. Vorig jaar eindigde het realityprogramma in de top-3 en maar natuurlijk gaan ze er dit jaar alles aan doen om er met de winst vandoor te gaan.

Louisa & Rowan: op z’n Gooisch (discovery+)

Dat realityprogramma’s populair zijn onder de kijkers moge duidelijk zijn. Ook Louisa en Rowan zijn namelijk terug te vinden tussen de gekwalificeerden. Eerder reisden ze voor hun serie al af naar verschillende Europese landen, maar dit keer zochten ze het wat dichterbij en lieten ze zich onderdompelen in het leven van de rich and famous in ’t Gooi.

Urk! (SBS6)

Al zes seizoenen lang is Urk! één van de hits voor SBS6. In deze realityserie worden een aantal opmerkelijke dorpsgenoten met totaal verschillende achtergronden en gedachtegoed tijdens hun dagelijkse bezigheden op de voet gevolgd. Gaan we Teun Fohn, Ap en Jacomien en de tweeling Mathilde en Gerda terugzien in Carré?

Hoe nu verder?

Deze programma’s zijn er nog niet. Zij strijden vanaf 16 augustus verder samen met de winnaars uit de eerste, tweede en derde kwalificatieronde en vijf wildcards. Uiteindelijk strijden de laatste drie programma’s met de meeste stemmen voor die Gouden Televizier-Ring 2022!

Lees ook: Winnaars Eerste kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2022 

Lees ook: Winnaars Tweede kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2022

Lees ook: Dit zijn de winnaars van de derde kwalificatieronde Gouden Televizier-Ring 2022

Meer over