Derde kwalificatieronde Ring 2019

Laatste kans om te stemmen!

28 mei 2019 10:21 | televizier-ring | Door Televizier

© ANP Kippa

Dit artikel gaat over de afgelopen kwalificatieronde. Wil je stemmen voor de Gouden Televizier-Ring 2019, klik dan hier!

Het einde van de derde kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring is in zicht. Nog minder dan een dag en de stembus sluit. Heb jij al gestemd? Grijp nu je kans en stem!

Kon je de afgelopen maanden maar geen genoeg krijgen van die nieuwe dramaserie of dat ene mooie programma? Dan gun je hen vast ook de Gouden Televizier-Ring, dé televisieprijs van Nederland. Vorig jaar was Beau van Erven Dorens (foto) de gelukkige met zijn Beau 5 days inside.

Wie volgt hem op? Elke drie maanden voegen we vijf programma’s toe aan de uiteindelijke stemlijst en jij bepaalt welke dat zijn. Nog niet gestemd? Je hebt nog een dag, de stembus sluit op 29 mei om 10.00 uur.

Stem nu, klik hier!

Vorige week maakten we de voorlopige top 10 bekend. In die lijst de tien programma’s waar tot dat moment het meest op gestemd was. Maar inmiddels kan alles weer anders zijn. Dus laat het niet van het toeval afhangen en stem vandaag nog! 

Keune Haircosmetics

Trotse partner van de Gouden Televizier-Ring Verkiezing

Meer over