Na het schandaal

Anouk neemt ontslag bij The Voice of Holland

16 januari 2022 21:46 | actualiteiten | Door Irma Tomas

© William Rutten
Anouk houdt het na alle aantijgingen van seksueel overschrijdend gedrag van diverse mensen bij de talentenjacht voor gezien als coach bij The Voice of Holland. Ze kan niet leven met de 'corrupte bende' daar. 

In een video op Instagram maakt de zangeres van haar hart geen moordkuil. Anouk vertelt dat ze in eerste instantie de YouTube-uitzending van BOOS op donderdag wilde afwachten. Maar na de verklaring van Jeroen Rietbergen en een paar telefoontjes die ze pleegde, besloot ze maar meteen op te stappen.

Ik wil er niet meer werken

"Ik wil niet meer werken op een plek waar jarenlang een aantal mannen misbruik heeft gemaakt van hun positie en waar er bewust is gekozen om het stil te houden en een andere kant op te kijken."

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door anouk (@anouk)

Zaterdag nam Jeroen Rietbergen al ontslag als bandleider van The Voice nadat hij door de redactie van het programma BOOS was gevraagd om een reactie op beschuldigingen van seksueel overschrijdend gedrag door diverse oud-deelnemers. 

Ali B

Ali B wacht intussen waarschijnlijk met samengeknepen billen op de uitzending van BOOS. Tegen hem ligt in ieder geval een aangifte bij de politie

De andere The Voice-coaches hebben nog niet gereageerd op het vertrek van Anouk. 

Meer over