Het werkt niet

Angela de Jong vindt programma Frans Bauer drie keer niks

26 maart 2020 15:17 | amusement | Door Irma Tomas

Het programma Goed voor elkaar van Frans Bauer scoort bedroevende cijfers op RTL 4 en Angela de Jong weet hoe dat komt. Het programma is niet goed. Gelukkig heeft ze ook een oplossing. 

Goed voor elkaar, waarin Frans Bauer hulpverleners volgt, scoort op RTL 4 rond de 600.000 kijkers per uitzending en dat is niet veel, zeker niet nu iedereen thuiszit en tv-kijkt. Angela de Jong schrijft in haar column in het AD dat het de schuld van het programma is: "De kijker heeft dit afgelopen jaren al in honderd verschillende vormen gezien. En dan komt die verbazing van Frans heel wereldvreemd over en gaat die zelfs een beetje tegenstaan."

De Bauers

Maar volgens de AD-diva is Frans gelukkig nog niet uitgerangeerd op televisie. Hij en RTL 4 hoeven alleen maar terug te grijpen op oude successen: "Geef Frans alsjeblieft gewoon weer zo snel mogelijk een goed amusementsprogramma dat bij hem past. Te beginnen met een nieuwe serie van De Bauers. Die is nog makkelijk te maken ook in deze coronatijd. Paar camera’s ophangen in dat huis in Fijnaart, vlogtoestelletjes voor het hele gezin en draaien maar."

De Bauers was begin deze eeuw een enorm tv-succes. De reallifesoap won in 2004 zelfs een Gouden Televizier-Ring.

Meer over