In column

Angela de Jong vond koningsdagshow van Beau en Chantal 'verschrikkelijk'

28 april 2020 16:08 | amusement | Door Irma Tomas

© Screenshot Jinek
TV-recensent Angela de Jong heeft dankzij Beau van Erven Dorens en Chantal Janzen een verschrikkelijke tv-avond gehad op Koningsdag. Hun De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren was volgens de AD-journaliste 'ronduit armoedig'. 

In de aankondiging van De Chantal en Beau Show: tussen de schuifdeuren werd nogal wat beloofd door RTL 4: workshops, muziekoptredens, de mogelijkheid spulletjes te verkopen. En natuurlijk RTL 4-sterren Chantal en Beau. Maar wat we kregen, waren vooral slechte videoverbindingen met BN'ers, zo vindt ook Angela de Jong

Schuifdeurentoneel

'Nu waren we de hele Koningsdag lief geweest en netjes binnen de kadastrale grenzen van onze achtertuin gebleven en WAT. WAS. DE. BELONING? Een verschrikkelijke tv-avond met Chantal en Beau die letterlijk het niveau schuifdeurentoneel niet oversteeg', zo schrijft de AD-diva. 

Geen chemie

Daarnaast ontbrak het aan chemie tussen de tv-sterren: "Chantal en Beau hadden duidelijk meer chemie hadden met de schaal oranjegebak en het plexiglazen tussenschot dan met elkaar. Wat ze overigens zelf na vijf minuten ook door hadden, maar toen moesten ze nog anderhalf uur."

De kijkers waren het grotendeels eens met Angela en de kijkcijfers hielden ook al niet over.  
 

Meer over