"Geen zin"

Beau zegt nee tegen RTL Summer Night

30 oktober 2018 10:53 | amusement | Door Televizier

© SOENAR CHAMID
Beau van Erven Dorens heeft er geen geheim van gemaakt dat hij zich gepasseerd voelt in de zoektocht naar een nieuwe presentator van RTL Late Night. Vandaag laat hij aan het AD weten er geen trek in te hebben om dan maar in de zomer op Twans stoel plaats te nemen.

“Ik heb geen zin om de stoel warm te houden", zegt Beau tegen het AD. "En kijk eens naar RTL Late Night. Je ziet hoe veel druk erop staat.”

Geen RTL Summer Night

De presentator is stellig in zijn afwijzing van  RTL Summer Night, hoewel hij eerder nog vertelde de presentatie van het zomerprogramma 'fantastisch' te hebben gevonden. Beau: “Zeker niet. Ik vond het leuk om te doen, was afgelopen zomer ook gevraagd, maar het is net als met een voetbalseizoen: tussen augustus en mei gebeurt het.” 

Droom

De presentator had graag RTL Late Night op zich genomen, voordat bekend werd dat Twan Huys het nieuwe gezicht van de talkshow zou worden. "Het was altijd mijn droom een talkshow te presenteren", verklaarde Beau deze zomer nog. RTL zou Beau van te grote waarde hebben gevonden voor RTL Boulevard, maar dat deed hij zelf als 'onzin'. Het lijkt erop dat de winnaar van de Gouden Televizier-Ring zich daarom nu helemaal afzijdig houdt van talkshowspektakel. 

Meer over