In VI-rel

Coen Swijnenberg neemt het op voor Genee

26 juni 2020 13:33 | amusement | Door Wietse Zuidberg

© ANP
Tot nu toe kregen in de Veronica Inside-rel met name René van der Gijp en Johan Derksen bijval op sociale media, maar vandaag meldt zich ook iemand die het opneemt voor Wilfred Genee. Deejay Coen Swijnenberg twittert over de rol van de VI-presentator.

"Wilfred Genee zat maandag in de knel met zijn rol aan tafel en daarbij heeft hij fouten gemaakt. Ik begrijp dat de mannen teleurgesteld in hem zijn, maar ik hoop dat ze zich boven een koud pilsje (Gijp) en een stevige sigaar (Derksen) beseffen dat hoe irritant en pedant Wilfred ook kan zijn, hij van grote waarde is voor Veronica Inside", zo opent Swijnenberg zijn Twitterbericht. 

Misstap

Volgens de deejay van Radio 538 hebben Van der Gijp en Derksen veel te danken aan de presentator. "Door hem zijn Derksen en Gijp uitgegroeid tot de sterren van de show. Dat Wilfred wel even ingewisseld kan worden en Veronica Inside dan weer verder kan gaan waar het was gebleven is echt een misverstand", zo doelt hij op de geruchten over een eventueel vertrek van Genee.

Programma redden

Swijnenberg hoopt dat het programma nog kan worden gered. "Dit was een misstap, maar ik hoop niet een fatale. Zou doodzonde zijn."

De heren van Veronica Inside liggen voor de zoveelste keer met elkaar in de clinch. De laatste uitzending van dit seizoen werd al geschrapt, omdat de situatie onwerkbaar is. De grote vraag is nu of de mannen na de zomer weer terugkeren en in welke vorm.


Meer over