De mooiste kerstfilms op 25 december

Het is weer de mooiste tijd van het jaar, en dus halen de televisiezenders weer hun mooiste kerstfilms van stal.

Met deze filmklassiekers overleven we de koude winter en vele kerstdiners zeker! Deze kerstfilms moeten we zeker kijken op 25 december.

Afbeelding

Sissi – 16.00 uur-  Nederland 1

De aanstaande keizer van het Oostenrijk van de 19de eeuw mist nog een keizerin. Hoewel voor hem al een passende bruid is gevonden, voelt hij zich veel meer aangetrokken tot haar mooie 15-jarige zusje Elisabeth. Kerstklassieker tot en met.

Afbeelding


Home Alone 2 – 20.30 uur – RTL 4

In dit aardige vervolg wordt Kevin nu eens niet vergeten als de familie naar Florida op vakantie gaat, maar hij belandt wel in het verkeerde vliegtuig. In New York komt hij dezelfde boeven uit de eerste film tegen en die ­fungeren ook deze keer weer als menselijke schietschijf te spelen.

Afbeelding

 

The Holiday Engagement – 20.30 uur - Net 5

Hilary is in korte tijd haar baan en verloofde kwijt­geraakt en dan staan ook nog eens de feestdagen met haar familie voor de deur. Uit ­wanhoop huurt ze de knappe David in om haar verloofde te vervangen.
 

Afbeelding


How The Grinch Stole Christmas – 21.25 uur - Veronica

Leuke, prachtig ogende ver­filming van het gelijknamige boek van debekende ­Amerikaanse kinderboekenschrijver Dr. Seuss. Jim Carrey kan zich heerlijk uitleven als het titelpersonage, een gemeen, monsterachtig wezen dat een bloed­hekel heeft aan Kerstmis en kinderen.

Afbeelding

Four Christmases – 22.05 uur – SBS 6

Kate en Brad zijn een gelukkig stel. Met de Kerst in aantocht denken ze alles voor elkaar te hebben. Totdat hun ouders vragen of ze Kerst bij hen komen vieren. Dat levert nogal wat problemen op, want hun ouders zijn allen gescheiden. Nu hebben ze vier keer Kerst te vieren!

Meer over:

Reageren