Purperen afscheid

Dit is de derde afvaller van Dancing with the stars

22 september 2019 08:18 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland/Tom Cornelissen
Berget Lewis en haar danspartner Lenell Artist zijn de derde afvallers van Dancing with the stars

In de guilty pleasures aflevering waagden Berget en Lenell zich aan een swingende versie van de Prince-klassieker When doves cry, compleet met bijpassende outfits en paarse pruiken. De jury was mild positief over het optreden waar best wat schoonheidsfoutjes in te ontdekken waren.

Gevarenzone

Aan het eind van de show belandde het stel dan ook in de gevarenzone samen met Rutger Vink en Claudia en Gijs Staverman en Joanne. De drie dansparen kregen de minste punten van zowel de jury als de kijkers thuis. Tijl en Chantal bouwden de spanning vakkundig op voordat Berget hoorde dat haar dansavontuur er op zat. Ze nam het sportief op, zei ontzettend genoten te hebben en bedankte iedereen voor de stemmen en de support: “Ik ben een zangeres, ik ga lekker door met zingen… Daar ben ik goed in!”

Jamie Trenité

Berget is na Heleen van Rooyen alweer de derde afvaller. Nummer twee was Jamie Trenité, de presentator brak zijn voet na een val en moest zich noodgedwongen terugtrekken. Zijn uitval heeft geen gevolgen voor het verloop van de show. Een woordvoerder van RTL laat weten dat het vroegtijdig wegvallen van een kandidaat alleen betekent dat er één koppel minder in de finale staat.

Meer over