Arcade blijft scoren

Duncan Laurence te gast bij Ellen DeGeneres

30 maart 2021 10:34 | amusement | Door Jef Willemsen

© ANP
Een internationale doorbraak voor Duncan Laurence lijkt onvermijdelijk nu Arcade ook in de Verenigde Staten een hit is. De zanger mag binnenkort op de koffie bij Ellen DeGeneres.

Duncan kon trots via social media bevestigen dat hij dinsdag 6 april een optreden verzorgt in de talkshow van Ellen DeGeneres. 

Today Show

Eerder deze maand was Duncan al te gast in de Today Show, een van de best bekeken ochtendprogramma's van de VS. Dagelijks trekt de Amerikaanse versie van Koffietijd zo'n 3,6 miljoen kijkers die zagen hoe Duncan live op afstand Arcade zong, het lied waarmee hij in 2019 het Eurovisie Songfestival won en nu pas door de Amerikaanse media is opgepikt via een TikTok challenge waarbij gebruikers hun cover van de hit zongen.

NikkieTutorials

Duncan zal ook zijn bezoekje aan Ellen digitaal afleggen. Het is te hopen dat hij zich meer welkom voelt dan NikkieTutorials. De styliste was begin vorig jaar te gast bij Ellen en dat viel erg tegen. Achter de schermen was de sfeer kil en zakelijk. Later kwam naar buiten dat Ellen al jaren een schrikbewind voert zodra de camera's uit zijn.

Meer over