Nostalgie

Nieuw seizoen 'Oh wat een jaar' begint op 24 november

16 november 2018 13:30 | amusement | Door Televizier

© Talpa TV
Pruiken, plaksnorren en een pot guldens: het nieuwe seizoen van Oh, wat een jaar! staat voor de deur. Vanaf zaterdag 24 november barst het nostalgische feestje met Linda de Mol weer los. 

De blonde presentatrice wordt in de spelshow waarin elke aflevering een bepaald jaar centraal staat, bijgestaan door teamcaptains Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge. Zij hebben elke week ieder een BN'er te gast.

Olcay Gulsen

In de show strijden de twee teams om een pot met guldens, die in de finale naar het publiek gaat dat het winnende team wist te raden. Carly Wijs en Rolf Wouters testen in de eerste aflevering hun kennis over het nieuws, televisiefragmenten, gezichten en muziek uit het jaar 1980. Later zijn onder meer Olcay Gulsen, Anita Witzier, Danny de Munk, Jack van Gelder en Myrna Goossen te gast. 

Ik hou van Holland

Het is het tweede seizoen voor Oh, wat een jaar, dat vorig jaar uitstekende kijkcijfers behaalde. De spelshow werd toen bestempeld als de opvolger van Ik hou van Holland omdat Linda de Mol zin had in iets nieuws. Linda: "Ik wil het al heel lang maken, zo’n programma waarin je terug gaat in de tijd en er helemaal uitziet zoals in de sixties of de seventies."

Meer over