De kijkcijfers van donderdag 22 november 2018

De TV van gisteren: Goede start voor Floortje en de Ambassadeurs

Donderdagavond werd de eerste aflevering van Floortje en de ambassadeurs uitgezonden. Met 880.000 kijkers heeft het programma een goede start gemaakt, al blijft het nog wel onder de grens van een miljoen.
Floortje Dessing bezocht de Russische ambassade. Net op het moment dat zij er was, vatten de inlichtingendiensten in Nederland vier Russische spionnen in de kraag, dus ze had gelijk een diplomatieke rel te pakken. 

Twitter was - hoe kan het ook anders - positief over Floortje én haar ambassadeur.


Expeditie Robinson

De hoogste kijkcijfers waren donderdag voor Het Journaal (1,8 miljoen), Expeditie Robinson (1,46 miljoen) en De Wereld Draait Door (1,3 miljoen). Ook de laatste aflevering van Klem en Droomhuis gezocht gezocht scoorden goed met 1,1 miljoen en 1 miljoen kijkers. Bij Expeditie Robinson werd er op Twitter veel gesproken over Steven en Dominique die samen een eiland voor zich alleen hadden. Ook was het tijd voor de eetproef - en voor een geniepig plannetje van Nienke Plas om de eilandraad te doorstaan.


Keuringsdienst van waarde

RTL deed het naast Expeditie Robinson ook aardig met RTL Boulevard (785.000) en Help, mijn man is klusser (936.000). NPO 3 scoorde met Keuringsdienst van waarde, waar 907.000 mensen naar keken. De aflevering ging over het stokbrood, of zoals de Fransen zouden zeggen: de baguette. De keuze voor een goed stokbrood bleek niet zo simpel als je zou denken. En Twitter kreeg er trek van.

Meer over:

Reageren