Kijkcijfers dinsdag 18 juni 2019

De TV van gisteren: Zomer Met Art zakt verder weg

19 Juni 2019 08:33 | kijkcijfers | Door Irma Tomas

© Martin Hogeboom
De kijker kan Zomer met Art ook op dag 2 nog niet vinden. De tweede aflevering van de latenighttalkshow op RTL 4 trok 305.000 kijkers.

Lees het artikel hieronder verder

Het laatste streaming nieuws

Mogelijk gemaakt door guidinc.nl

Turbo Review: Pixar-animatiefilm Luca op Disney Plus

Meer film & serie nieuws

Maandag keken nog 354.000 mensen naar Zomer met Art. In de tweede aflevering had Art o.a. de dochter van Linda de Mol aan zijn picknicktafel. En Frank Lammers vertelde hoe je een schurk moet spelen. Kijkers worstelen ook nog steeds met de inrichting van de studio.

Italië - Brazilië

Slechts twee programma's trokken op deze warme lentedag meer dan 1 miljoen kijkers. Het Journaal (1,3 miljoen) en de WK wedstrijd Italië tegen Brazilië (1 miljoen) op NPO 3. Voor het eerst dit WK werd er lekker gevoetbald door de vrouwen. De wedstrijd werd uiteindelijk gewonnen door de Brazilianen.

M

Ondanks het mooie weer wist talkshow M aardige cijfers neer te zetten op de vooravond. 749.000 mensen keken naar Margriet van der Linden. Dat zijn er beduidend meer dan Pauw op de late avond, die het met 602.000 kijkers moest doen. De nieuwe brandweerserie Station 19 trok 411.000 kijkers naar NET5.

Misdaadcollege

Op NPO 1 scoorde Misdaadcollege 672.000 kijkers. Deze aflevering ging over het onderzoek naar de Utrechtse serieverkrachter. Een serieuze kwestie, maar veel kijkers werden nogal afgeleid door het bijzondere haar van een van de onderzoekers.

Meer over