Kijkcijfers: 3 miljoen kijkers zien Ajax kampioen worden

De ontknoping van de Eredivsie op Ned 1 was goed voor 3 miljoen kijkers. Zij zagen dat Ajax de vierde landtitel op rij binnenhaalde.

De Amsterdammers vierden hun landstitel in Almelo nadat ze 1-1 gelijk hadden gespeeld tegen Heracles. Het is de 33ste landstitel in totaal voor Ajax. De gemeente Amsterdam had alvast geïnvesteerd in het kampioenschap.

Veel kijkers blijven na het voetbal hangen op Ned 1. Het Acht Uur Journaal was goed voor 2,9 miljoen, Eén Tegen 100 trok 2 miljoen mensen en Studio Voetbal 1,1 miljoen kijkers.

RTL 4

Ondanks het geweld op Ned 1 bleef RTL 4 goed staande met Ontvoerd 1,2 miljoen kijkers gevolgd door Divorce met 1,8 miljoen kijkers.

Uncercover In Nederland

Alberto Stegeman startte met een nieuw seizoen van Undercover In Nederland op SBS 6. Hij bereikter er 805 duizend kijkers mee. En natuurlijk richtte Alberto zich op zijn specialiteit: pedofielen. En dat onderwerp riep de nodige emoties op. 

Alberto ontmaskerde pedofiel Erik L.

Boven Uit de Bouw

Met Boeven uit de Bouw op SBS 6 gaat het een stuk minder, het programma waarin presentator Thijs Zeeman charlatans uit de bouw aanpakt trok slechts 349 duizend kijkers. Misschien dat Thijs iets aan deze tip van een kijker heeft.

Reageren