Geen nieuws is goed nieuws

Het allerlaatste seizoen van Dit was het nieuws start volgende week. Maar voordat (v.l.n.r.) Raoul Heertje, Harm Edens en Jan Jaap van der Wal met pijn in het hart beginnen aan het einde, zendt de Tros nog één keer een compilatie uit met de hoogtepunten uit de afgelopen reeks van het satirische nieuwsprogramma.

Berlusconi, skimmen, vuurwapens, pratende papegaaien, zonnepanelen, bejaardenseks, Snoop Dogg en meesteroplichters zijn zomaar wat onderwerpen die vanavond de revue passeren.

Gasten
Te gast zijn onder anderen ruimtevaarder Wubbo Ockels, presentator Sebastiaan Labrie, X Factor-jurylid Stacey Rookhuizen, actrice Nadja Hüpscher, schrijfster Marjolijn Februari en thaibokser Remy Bonjasky.

Superkneus
Actrice Sylvia Kristel blijkt te zijn bedrogen door een meesteroplichter, Raoul Heertje bekent dat hij niet kan strijken en Jan Jaap biecht op dat hij in New York veranderde in een superkneus.

Knotsgek
Wat zullen we ze missen, de knotsgekke gedachtekronkels van Dit was het nieuws. De Tros zal wel niet terugkomen op z'n besluit om het programma te schrappen, maar wie weet meldt een andere omroep zich?

Reageren