Kijktip | Je Zal Het Maar Zijn

In het nieuwe BNN-programma Je Zal Het Maar Zijn gaat Sophie Hilbrand op pad met mensen die bijzondere keuzes in hun leven hebben gemaakt.

Er zijn bepaalde dingen in het leven die je overkomen, waardoor je keuzes gaat maken. Soms zijn dat keuzes die geen mens begrijpt, maar voor jou de juiste keuze zijn.

Verliefd op moordenaar
Sophie gaat kennis maken met mensen die zulke opmerkelijke keuzes hebben gemaakt. Zo ontmoet ze een meisje dat gelooft dat God haar kan genezen van haar ziekte. Ze spreekt een twintiger die nu al goed is voor zo’n dertig miljoen en iemand die deel uitmaakt van een trio.

Sophie leert ook een meisje kennen dat verliefd is geworden op een moordenaar. Hoe kan dat en hoe gaat dat dan in de praktijk? De presentatrice portretteert hun levens en praat met ze over hun keuzes, of de bijzondere situaties waarin ze zijn beland.

Automatische piloot
Sophie:"Je Zal Het Maar Zijn is een fantastisch programma om te maken. Het gaat over jonge mensen die een leven leiden dat buiten de middelmaat valt door de keuzes die ze gemaakt hebben of door hun achtergrond. Leven op de automatische piloot is er voor deze mensen niet bij.”

Reageren