Kijktip | Jesse Stone - Sea change

Jesse Stone is een voormalig rechercheur moordzaken uit LA, die de grote stad heeft ingeruild voor een baan als politiecommandant in het rustig vissersdorpje Paradise, New England. Stone heeft zijn oude gewoontes niet achtergelaten en doet zich nog steeds te goed aan zijn twee favoriete dingen: Scotch whisky en vrouwen.

Als Jesse een oude moordzaak heropent, ontdekt hij het ene schokkende feit na het andere en begrijpt steeds beter waarom deze zaak in de doofpot werd gestopt.

Dol op karakter
In de Jesse Stone-filmreeks speelt Tom ‘Magnum P.I.’ Selleck een drankzuchtige politiecommandant van een klein stadje waar de misdaad welig tiert. De 65-jarige acteur speelt de rol graag, vertelt hij Televizier in Los Angeles. "Ik hou van dat personage."

Ondanks dat hij de pensioengerechtigde leeftijd inmiddels heeft bereikt, is Selleck nog lang niet toe aan een roze strippenkaart. Behalve in Jesse Stone is hij in Amerika ook nog te zien in de nieuwe politieserie Blue Bloods. In de Jesse Stonefilm Sea Change heropent de commandant een oude moordzaak en ontdekt dan het ene schokkende feit na het andere.

Reageren