Kijktip | Monster-in-Law

Het liefdesleven van Charlotte is een ramp, totdat ze op een feestje de knappe dokter Kevin Fields ontmoet. Hij lijkt de man van haar dromen te zijn en het jonge koppel besluit dan ook om zo snel mogelijk te trouwen.

Kevins moeder Viola is daar echter helemaal niet blij mee, want zij heeft hele andere huwelijkskandidaten voor haar zoon op het oog.

Huwelijk dwarsbomen
Viola besluit vervolgens om het huwelijk van haar zoon en Charlotte op alle mogelijke manieren te dwarsbomen en krijgt hierbij hulp van haar assistente Ruby. Charlotte piekert er echter niet over om haar geliefde zomaar af te laten pakken en gaat de strijd met haar toekomstige schoonmoeder aan.

Acteurs
Na vijftien jaar afwezigheid keerde Jane Fonda in 2005 terug op het witte doek met de romantische komedie Monster-in-Law. In de film vertolkt de gerenommeerde actrice een niet zo aaibaar personage: ze speelt een schoonmoeder ‘from hell’.

Jane Fonda heeft betere titels op haar cv staan en het einde van de film laat zich raden, maar de strijd tussen J-Lo en J-Fo levert zo zijn grappige momenten op en biedt genoeg vermaak voor een grauwe herfstavond.

Reageren