Start Holland's Got Talent 2012

Vanavond start Holland's Got Talent. Ook dit seizoen staan er weer uiteenlopende talenten op het podium.

De talentenjacht Holland’s got talent bewees vorig jaar dat het wel degelijk mogelijk is om miljoenen kijkers aan je te binden in de zomer. Het programma scoorde vorige seizoen soms wel twee miljoen kijkers per week!

Groepsdansen
De elfjarige winnares Aliyah Kolf uit Almere was dan ook wel heel erg aandoenlijk. Maar ook dit nieuwe seizoen is er weer veel talent opgestaan. Jurylid en choreograaf Dan Karaty is vooral aangenaam verrast door het hoge niveau van de groepsdansen.

Lachspieren
Patricia Paay was weer erg onder de indruk van twee kinderen die aan kungfu deden: volgens het vrouwelijke jurylid voerden zij hun act op een ‘Kill Bill-achtige manier’ uit. En het goedlachse jurylid Gordon heeft natuurlijk veel acts voorbij zien komen die - onbedoeld - op zijn lachspieren werkten.

Mongoolse keelzanger
Verder is het opvallend dat er ook enkele kandidaten het podium bestijgen die hun traditionele roots willen tonen aan de jury en de rest van Nederland, zoals een Mongoolse keelzanger. En nee, het is niet gezegd dat Gordon om hém hard heeft moeten lachen.


Reageren