'Succes verzekerd' voor Carlo Boszhard

De gangmaker van RTL 4, Carlo Boszhard, mag vanaf acht november miljoenen weggeven in het nieuwe spelprogramma Succes verzekerd. Hierin begint elke kandidaat met één miljoen euro in de zak. Of dat miljoen daar ook blijft, hangt geheel af van de hoeveelheid goede antwoorden van de kandidaat.

Elke deelnemer moet namelijk eerst zeven vragen goed beantwoorden voordat het miljoen binnen is. Er kan uit zeven categorieën vragen worden gekozen en het is ook aan de kandidaat om te bepalen in welke volgorde hij de categorieën speelt. Om het extra spannend te maken neemt het aantal mogelijke antwoorden met elke vraag toe: eerste vraag heeft twee antwoordmogelijkheden, de tweede vraag drie, de derde vraag vier enzovoort.

Hulplijn
Een spelshow zou geen spelshow zijn zonder een 'hulplijn'. Elke hoopvolle miljonair beschikt ook over drie 'verzekeringen': bij drie vragen mag het geld verdeeld worden over de antwoorden waarover twijfel is. Natuurlijk gaat alleen het ingezette bedrag van het juiste antwoord door naar de volgende vragenronde.

Gezellig
''Het is zoals een zaterdagavondspel moet zijn: spannend en toegankelijk, met Carlo als perfecte host. Ik zie dit programma dan ook echt als een verrijking voor de gezellige zaterdagavond van RTL 4'', aldus programmadirecteur Erland Galjaard.

Succes verzekerd is vanaf zaterdag acht november wekelijks te zien om 21:30 uur op RTL4.

Reageren