Duizenden bruidsparen willen een 'Million dollar wedding'

Normaal gesproken is er grote stress. Je moet een romantische locatie vinden, de meest fantastische trouwjurk kopen en zorgen dat de gasten het naar hun zin hebben.

Behalve deze stress kost het een aardige duit geld. Deze minder leuke factoren kun je overlaten aan RTL, als je tenminste het winnende bruidspaar wordt van het programma 'Million Dollar Wedding'

In het nieuwe, grote zaterdagavondprogramma krijgen verliefde stellen de kans om hun trouwdag onvergetelijk te maken op een manier die alles overtreft. Inmiddels hebben ruim 3000 koppels zich ingeschreven voor dit programma gepresenteerd door Wendy van Dijk.

Strijd
Nog tot 1 augustus hebben de bruidsparen in spé de tijd om zich in te schrijven. Uit het definitieve aantal aanmeldingen wordt vervolgens een selectie gemaakt. Deze koppels mogen zich komen presenteren en laten zien waarom zij het droompaar van Nederland zijn en waarom zij die million dollar wedding verdienen. De paren die overblijven gaan elke zaterdagavond live tegen elkaar strijden. Het winnende koppel wordt het ultieme liefdespaar van Nederland en geeft elkaar vervolgens op een droomlocatie met alles erop en eraan ten overstaan van familie, vrienden en het Nederlandse publiek het ja-woord.

Vanaf eind augustus op de zaterdagavond bij RTL 4.

Reageren