Filmpremières bij Veronica

Ewan McGregor, Samuel L. Jackson, Charlize Theron, Jessica Simpson en de Dukes of Hazzard komen voorbij. Een greep uit het aanbod.

The Island bijt het spits af. In deze film leeft Lincoln Six-Echo (Ewan McGregor) in een uiterst gecontroleerde wereld in de 21e eeuw die hoopt naar planeet 'The Island' te mogen. En ook de week er na speelt Charlize Theron een rol in een verre toekomst in Aeon Flux. Ze bevecht een regime in de laatste stad op de aarde.

Nephomo's
Van een hele andere orde is Strange Bedfellows, waarin Paul Hogan en Michael Caton twee vrienden spelen, die zichzelf inschrijven als een samenwonend homostel om voor een belastingvoordeeltje in aanmerking te komen. Wanneer een belastinginspecteur langskomt om hen te controleren, zijn ze genoodzaakt om als homo’s te leven.

Ook Samuel L. Jackson komt langs in Coach Carter. Hierin speelt Samuel L. Jackson de hoofdrol als Ken Carter. Hij is basketbalcoach op een school en krijgt veel kritiek op zijn manier van coachen. Hij laat zijn hele team een contract tekenen dat eisen stelt aan hun schoolprestaties.

Filmagenda
Alle films op een rijtje:
02 septembertThe Island
09 septembertAeon Flux
16 septembertThe Last Shot
23 septembertThe Dukes of Hazzard
30 septembertStrange Bedfellows
07 oktobert Coach Carter
14 oktobert Annapolis

Dinsdagavond Premièreavond bij Veronica, vanaf 2 september om 20.30 uur.

Reageren