Humberto en Gordon per direct van de buis

De programma's Mijn man kan niet dansen en Singing Bee van ons aller vrienden Humberto Tan en Gordon zijn vanwege de zwaar tegenvallende kijkcijfers niet meer te zien bij RTL 4 de komende tijd. "We gaan het in de zomer opnieuw proberen", zegt programmadirecteur Erland Galjaard.

Deze drastische beslissing komt als donderslag bij heldere hemel, want het dansprogramma van Humberto heeft er pas twee afleveringen op zitten en Singing Bee al niet veel meer. Maar ja, met zo'n vierhonderdduizend kijkers voldoen ze volgens RTL 4 niet aan de torenhoge verwachting.

Comeback
We wensen de beide heren dan ook een succesvollere tv-comeback later dit jaar. Aan slecht zingende mensen en beroerd dansende mannen is natuurlijk nooit een tekort. En in de tussentijd kan Humberto kan zich nu in ieder geval, zoals we al eerder schreven, volledig op zijn acteercarrière gaan storten. En Gordon kennende zal hij vast nog wel ergens een schnabbeltje hebben.

Wat vind jij?
Wat vind jij van de weg die RTL inslaat door nieuwe programma's zo snel van de buis te halen? Laat wat van je horen onder dit artikel!

Reageren