mijn laatste blogje

Mijn laatste blogje voor ik het stokje mag doorgeven...

Terwijl ik net mijn avondeten op heb en wacht op de volgende stroom visite die komt dacht ik eraan om mijn laatste blogje te schrijven en symbolisch het stokje door te geven. Vooral comisch dat dit op mijn verjaardag gebeurt.

Ik vond het erg leuk om hier te mogen bloggen en wens Meikever aan wie ik het stokje mag overgeven ook veel plezier met het schrijven van de blogjes. Ik ben in ieder geval erg benieuwd naar die blogjes. Hopelijk heeft die van mijn blogjes geleerd hoe het wel of juist niet moet.

Nog een kleine opmerking en vraag voordat ik het stokje doorgeef. Ben ik de enige die gisteren baalde van het einde van Bones?? Ik vind Booth erg leuk en baalde er van toen hij werd neergeschoten. Vond het wel dat hij voor Bones in de vuurlinie sprong om de kogel op te vangen. Dat is nou echte liefde. Maar hoe denken jullie over de situatie en over de relatie van Bones en Booth? Moeten ze een stel worden of niet? En denken jullie dat Booth het schietincident overleeft? Laat het me weten ben erg benieuwd naar jullie mening.

Meikever veel plezier met bloggen en voor de rest bedankt voor het luisteren naar me blogjes.
En om met de gossipgirl manier af te sluiten. Ik weet dat jullie van me houden

Xoxo Tamara

Reageren