Million dollar wedding

De mooiste dag van je leven is vaak ook een van de duurste. Een sprookjesbruiloft kost nogal wat en dat kan niet iedereen zich veroorloven. Geen nood: vanaf vanavond snelt Wendy van Dijk te hulp in het nieuwe programma Million dollar wedding.

Een droomtrouwerij weggeven lijkt misschien wat passé – Linda de Mol deed in Love letters jarenlang niks anders – maar Wendy geeft er wel degelijk een heel nieuwe draai aan. Maar liefst vierduizend(!) koppels gaven zich op voor het programma.

De selectie
Voor een speciale jury laten zij in dertig seconden zien waarom zij die enorme bruiloft verdienen. Honderd stellen blijven over en krijgen vervolgens de opdracht om een videoboodschap te maken, waarin zij aan de rest van Nederland laten zien waarom zij samen een droompaar zijn.

Stemmen
Via internet (www.rtl.nl/wedding) kan het Nederlandse publiek de filmpjes bekijken en een stem uitbrengen. Degene met de meeste stemmen behoort tot één van de zeven koppels die uiteindelijk in de race blijven.

De ceremonie
Op zaterdag 1 november zal duidelijk zijn wie het winnende paar is geworden: dan is namelijk live op televisie de huwelijksvoltrekking te zien. Wendy heeft er in elk geval al zin in. ''Het is fantastisch om te zien dat er zoveel aanmeldingen zijn. Hoe leuk dat heel Nederland zijn droompaar kan zien trouwen. Het is een programma naar mijn hart, want de liefde moet gevierd worden.''

Reageren