Passion for fashion

Bij de woorden modellen en televisie denk je waarschijnlijk al snel aan RTL 5, de zender van America's next top model, Holland's next top model, Janice Dickinson's modeling agency en Project catwalk.

Maar pas op, want Net 5 wordt een heuse concurrent: vanaf vanavond start hun nieuwe mode(llen)avond. Wat kun je verwachten?

20.30 uur: Passion for fashion. Lifestyleprogramma waarin Jennifer Hoffman je bijpraat over de do’s & don’ts op modegebied.

21.30 uur: Model in 1 dag. In dit nieuwe realityprogramma moeten talentscouts Otto van den Toorn en fotografe Lutske Veenstra in één dag elk een meisje van de straat plukken en haar met behulp van een stylist omtoveren tot een model.

Jury
Een deskundige jury, bestaande uit model en actrice Robine van der Meer, Svenno Koemans (directeur modellenbureau) en Nicole Severijns (werkzaam bij een thuiswinkelbedrijf), bepaalt welke van de twee 'modellen' doorgaat naar de finale op 16 juli. Het meisje dat uiteindelijk wint, krijgt een contract bij Ulla Models en wordt het gezicht van thuiswinkelbedrijf Otto.

22.30 uur: Make me a supermodel USA. Vanavond doen 24 mooie mannen en fantastische vrouwen hun best om een plaatsje te veroveren in deze nieuwe realityserie. Veertien van hen blijven over en leven vervolgens in één huis samen.

Waard
In twaalf weken tijd valt er elke week een mannelijk of vrouwelijk model af, op basis van hun foto's, shows en gedrag. Het is het waard, want de winnaar krijgt een modellencontract van 100.000 dollar. Ex-supermodellen Niki Taylor en Tyson Beckford presenteren deze Amerikaanse versie van een Britse realityserie die al eerder op tv is geweest.

Reageren