Starsky & Hutch

David Starsky (Ben Stiller) is een gedisciplineerde no-nonsense politieman die zijn werk strikt volgens het boekje doet: "In Bay City, when you step over the line, your nuts are mine.'' Hij is het type agent dat mensen arresteert voor de kleinste overtredingen, waarbij hij er niet voor terugschrikt zijn pistool te trekken.

De gemakzuchtige womanizer Ken Hutchinson (Owen Wilson) heeft zo zijn eigen opvatting over het politiewerk. Hij verdient een centje bij met criminele praktijken, steelt geld van lijken en interpreteert de regels van de wet zoals het hem het beste uitkomt.

Partners
Politiechef Doby heeft geen idee wat hij met deze twee lastige cops aan moet, en besluit dat beide heren dan maar partners moeten worden: ''You two deserve each other.''

Moord
In hun eerste opdracht moeten Starsky en Hutch de moord onderzoeken op een man wiens lichaam is aangespoeld op het strand. Geholpen door de pooier/gangster Huggy Bear (Snoop Dogg), komen Starsky en Hutch in hun zoektocht naar de dader al gauw op het spoor van de sluwe drugsbaron Reese Feldman (Vince Vaughn).

Drugs
Deze heeft een methode ontwikkeld waarmee cocaïne geproduceerd kan worden die geurloos is en niet door drugshonden opgespoord kan worden. Het blijkt voor Starsky en Hutch echter knap lastig Feldman te pakken te krijgen.

Reageren