Succes verzekerd

Normaal gesproken moet je in spelprogramma’s de gekste dingen doen om een bom duiten te vergaren. In de nieuwe RTL 4-kennisquiz Succes verzekerd ben je meteen miljonair. Dat wil zeggen: je krijgt de hoofdprijs van 1 miljoen euro in handen als startkapitaal.

Vervolgens is het de kunst om daar zoveel mogelijk van over te houden. Door zeven multiple choice-vragen goed te beantwoorden en je vermogen verstandig in te zetten, kun je in theorie miljonair blijven of een bedrag van vijf cijfers voor de komma winnen. Maar met een beetje pech verspeel je alles in deze aftelrace.

Carlo
De titel Succes verzekerd slaat op de ‘verzekering’, die je drie keer kunt afsluiten als je vreest dat je het antwoord niet weet. Carlo Boszhard presenteert het programma. Hij leidde eerder de jacht op het grote geld in onder meer Ja, ik wil een miljonair en de Staatsloterij ยค100.000 show.

Money, money, money...
De 39-jarige quizmaster hoeft zelf geen gekke dingen meer te doen om rijk te worden: hij heeft zijn schaapjes al lang op het droge. Volgende week zondag (20.00 RTL 4) is Carlo trouwens weer terug met Ik wed dat ik het kan.

Reageren