Update: nieuwe serie Egbert Jan Weeber

Egbert Jan Weeber gaat een ambiteuze makelaar spelen in de nieuwe Net 5-serie Verborgen gebreken. De dramaserie, waarin onder andere ook Jennifer Hoffman en Maryam Hassouni zullen schitteren, verschijnt komend voorjaar op de buis.

Verborgen gebreken speelt zich af in het Amsterdamse makelaarswereldje. Een hippe, spannende wereld waarin je snel veel geld kunt verdienen. Het zit echter ook vol trucs om de mooiste huizen binnen te halen en de hoogste courtage op te strijken. Kortom, hard werken en je de kaas niet van het brood laten eten.

Impulsief
Egbert Jan speelt Bram. Hij was lang de benjamin van het kantoor en werd vooral als manusje van alles ingezet, maar hij begint langzaam maar zeker op te klimmen naar de functie van assistent makelaar. Bram is erg impulsief en in de makelaardij betekent dit - net als in de liefde - dat een ander je soms voor is. Bram kan goed met vrouwen omgaan en wordt snel aardig gevonden, vooral door oudere vrouwen...

Verborgen gebreken is van de makers van Voetbalvrouwen, Keyzer & De Boer advocaten en de film Liever verliefd en zal komend voorjaar te zien zijn bij Net 5.

Reageren