Wat kijkt... Gigi Ravelli?

America's funniest home videos is aan Gigi Ravelli niet besteed. Ze begon als belspelpresentatrice en speelt nu elke avond de sterren van de hemel als Lorena in GTST. We vroegen haar waar ze wel graag naar kijkt en nog veel meer over haar kijkgewoontes.

Wat is de meest gênante ervaring die je hebt meegemaakt op tv?
"De eerste week dat ik in GTST speelde, moest ik nog een beetje wennen aan het serveren. Ik gooide tot twee keer toe rode wijn over een paar figuranten heen, die in hun eigen pak waren gekomen. Ik schaamde me kapot. En ik had een keer een liefdesscène met Nick, waarbij ik een oester moest eten. Dat ding hing nog half uit m'n mond toen we gingen zoenen, haha. Gelukkig wordt dat soort dingen nooit uitgezonden."

Bij welk programma zap jij weg?
"America’s funniest home videos, met Bob Zeikerd ofzo. Dat is echt totaal niet grappig; het is tergend. Mijn vriendje vindt het echt heel leuk..."

Zijn er ook programma's die je van hem niet mag kijken?
"Hij wordt gek van Desperate housewives. Eigenlijk wordt hij agressief van al die 'wijvenseries', alleen Gooische vrouwen vindt hij wel leuk. As the world turns is mijn lievelingsserie, maar dat vindt hij echt verschrikkelijk! Ik kijk het wel gewoon, hoor."

Welke presentator wordt volgens jou onderschat?
"Viktor Brand. Dat vind ik zo'n leuke gast. Hij heeft humor en hij is goed met de autocue. Ik vind hem gewoon een charmante man en zou hem wel in grotere shows willen zien."

Welk programma zou je zelf nog eens willen presenteren?
"Ik heb natuurlijk al belspellen gepresenteerd en dat was echt leuk om te doen. Maar ik zou graag een liveshow willen presenteren als Idols, waarbij je interactie hebt met het publiek. Dan kun je ook van die korte interviews 'human interest'-interviewtjes doen. En een reisprogramma lijkt me natuurlijk geweldig, maar een quiz of spelprogramma zou ik ook leuk vinden."

Reageren