Wat kijkt... Jennifer Hoffman?

Acteren, presenteren: Jennifer Hoffman is van alle markten thuis. Dat ze verder ook lekker in haar vel zit, kun je lezen in het persoonlijke interview in de Televizier van deze week. Maar hoe Jennifer zelf televisie kijkt, dát lees je hier!

Door Roxanne Vis

In welke serie zou je een gastrol willen spelen?

"Welke niet? Grey's anatomy, Lost, 24: het zijn er teveel om op te noemen. Try before you die zou ik ook nog wel eens willen doen."

Wanneer zap jij acuut weg?

"Ik heb een beetje last van een reality-overkill. Dat heb ik nu wel weer gezien. Ik kijk het liefst naar buitenlandse programma's. Dat is voor mij ook makkelijker, omdat ik in Nederlandse producties meestal de helft van de mensen persoonlijk ken."

Is er een programma waar je fan van bent en waar je je eigenlijk voor schaamt?

"As the world turns, heerlijk! Ik blijf er niet voor thuis en neem het ook niet op, maar als ik het kan zien, ga ik er lekker voor zitten."

Welke presentator wordt volgens jou onderschat?

"Ik ben wel fan van Erik van der Hoff, zijn stijl is leuk. En Jeroen Krabbé, die is zo lekker en los, met een flinke dosis humor."

Wat is het beste programma aller tijden?

"De wereld draait door. Een lekker programma. En America's next top model. Té lekker om naar te kijken. En ik vond de serie Evelien heel goed. Helaas komt die niet meer terug."

Welk tv-moment staat op je netvlies gebrand?

"De traan van Máxima en het briljante optreden van Ramses Shaffy voor de laatste Boulevard van Beau van Erven Dorens."

Reageren