Wie wordt in 1 klap model?

Modellenscouts Otto van der Toorn en Lutske Veenstra struinden de afgelopen weken heel Nederland af op zoek naar potentiële fotomodellen. Van de zeven geselecteerde beauty's gaan er uiteindelijk drie de strijd met elkaar aan. Wie wordt volgende week de winnares van Model in 1 dag?

Hilde Hilde (16)
Otto: "Heeft geen alledaags gezicht, maar is een goede kanshebber. Ze oogt heel puur en fris met dat rode haar en die mooie uitstraling."
Lutske: "Er kwam tijdens de uitzending een prachtige roodharige meid onder haar baseballpetje tevoorschijn. Ongelofelijk wat zij tijdens de eerste fotoshoot al kon. Absoluut een new face."

Nahymja
Nahymja (20)
Otto: "Haar lengte, haar, uiterlijk en attitude zijn goed. Door de dromerige blik in combinatie met haar poppenogen won ze de aflevering."
Lutske: "Prachtige meid, alleen niet mijn favoriet. Ik vind haar geen model, maar ze zal vast veel stemmen krijgen."

Melissa Melissa (15)
Otto: "Toen ik haar zag, dacht ik: wat een lief meisje, maar vast geen natural als het gaat om poseren en gezichtsuitdrukkingen. Maar ze deed het zo goed dat ze (terecht) won. Beoordeel een boek nooit alleen op de kaft!"
Lutske: "Ongelofelijk wat er gebeurde toen dit muisje voor de camera ging staan: ze knalde van het beeld! Haar lengte zal wel een probleem worden."

Shaling
Shaling (19)
Otto: "Mooi expressief meisje met goede bouw. Zal in Azië goed kunnen modellen!"
Lutske: "Aziatische meisjes met de juiste lengte en postuur zijn er niet veel, maar zij is er één! Door haar speciale uitstraling denk ik dat ze een goede kans maakt."

Mirjam Mirjam (17)
Otto: "Prachtige ogen, een goede lengte en het postuur en gezicht van een model. Ze is tijdens de opnamen echt opgebloeid."
Lutske: "Haar blonde boblijn en Friese nuchterheid vielen mij het meest op. Ze wil heel graag en dat is belangrijk. Aan haar figuur hoeft ze niets te doen."

Mellany Mellany (16)
Otto: "Mellany lijkt verlegen maar haar ogen vertellen andere dingen... Kijk maar naar de foto's. Ze is een grote kanshebber voor de eindoverwinning!"


Robin Robin (18)
Otto: "Een lot uit de loterij. Ik geef haar de meeste kans om het programma te winnen. Ze is een klassieke schoonheid, alles wat we haar aantrokken, stond goed."
Lutske: "Prachtig blondje dat we denk ik nog vaker gaan zien. Schitterende ogen. Ze is een natural beauty. Niets meer aan doen."

Wie vind jij de mooiste? Geef hier je mening!

Reageren