Boks op locatie

GTST opent stand op de Huishoudbeurs

12 februari 2020 13:14 | serie-soap | Door Televizier

© RTL
Een unicum op de Huishoudbeurs: 's lands langstlopende soap Goede Tijden Slechte Tijden opent er dit jaar een bijzondere dependance van Boks, het café van Meerdijk

Bezoekers van de beurs vol demonstraties van spulletjes en gratis snackjes krijgen dit jaar nog iets extra's bij: een uniek kijkje op de set van Goede Tijden Slechte Tijden. De makers van de soap bouwen op de beurs de set van BOKS na, het cafe van soapdorp Meerdijk. In dat cafe kunnen bezoekers een quiz spelen en acteurs uit de serie ontmoeten.

Caroline de Bruijn

Acteurs die volgens RTL sowieso hun opwachting maken in de Amsterdamse Rai zijn Ferry Doedens, Cecilia Adorée, Jette van der Meij, Cas Jansen, Caroline De Bruijn en Erik de Vogel. Ook bezoekers die GTST niet elke dag kijken kunnen iets winnen; de quiz bestaat onder meer uit uit multiple choice vragen en iconische fragmenten van vroeger. 

Doelgroep

Met hun komst naar de Huishoudbeurs lijkt GTST zich definitief op een oudere doelgroep te richten. Eerder richtte de serie zich juist op jongere mensen en was er vanuit oudere kijkers veel kritiek op de vele jonge acteurs en ongeloofwaardige verhaallijnen. Dit met dalende kijkcijfers tot gevolg. Met de komst van oude bekenden als Cas Jansen en Johnny Kraaijkamp en de overgang-verhaallijn van Linda sloeg de serie dit seizoen al een andere weg ingeslagen. 

RAI

De stand van GTST is tijdens de Huishoudbeurs te bezoeken in Hal 1. De Huishoudbeurs vindt van 22 februari t/m 1 maart plaats in de RAI in Amsterdam. 

Meer over