'Een klap'

Britt Scholte geeft commentaar op GTST-exit

11 november 2019 21:16 | serie | Door Irma Tomas

© ANP
GTST-actrice Britt Scholte vertrekt uit Meerdijk, zo laat ze in een Instagrampost weten. Het afscheid is niet de keuze van Britt zelf, zij had zelf nog wel een tijdje willen blijven. 

In de tekst bij haar post zegt Britt Scholte: "In de basis was het een besluit van de schrijvers en kwam dat best als een klap. Je kan wel zeggen dat ik teleurgesteld was." Haar personage Kimberly Sanders vertrekt naar de Verenigde Staten voor een baan.

Ze staat niet stil

Maar de 22-jarige Britt heeft gelukkig genoeg plannen buiten Goede tijden slechte tijden om. "inmiddels zijn er al heel veel ontwikkelingen bezig met nieuwe projecten en waar ik heel enthousiast van wordt. Ik sta niet stil." Britt speelde 3 jaar lang de rol van Kimberly Sanders. Ook Floris Bosma, die Rover speelt (het vriendje van Kimberly), moet weg uit de soap. Hij heeft nog geen commentaar gegeven. 

Puberale verhaallijnen

Het afscheid van Britt en Floris maakt deel uit van een koerswijziging van GTST, kijkers ergerden zich nogal aan de puberale verhaallijnen in de soap en dus moet een deel van het jonge grut het veld ruimen. 

Meer over