Hallo Stefano

Bas Muijs maakt comeback bij GTST

10 maart 2020 10:30 | soap | Door Jef Willemsen

© Screenshot RTL 4
Bas Muijs (43) weet binnenkort de weg naar Meerdijk weer te vinden. RTL heeft bevestigd dat de acteur zijn rol als Stefano Sanders weer op zich neemt in GTST.

De zender onthulde de comeback van het geliefde soappersonage daags voordat Melissa Drost haar vertrek bij GTST bevestigde.

Tiffy en Lucas

Bas speelde tussen 1999 en 2005 de rol van Stefano, de jongere broer van Ludo Sanders. In die periode verwekte hij Lucas bij Janine, maar inmiddels woont de schalkse Stefano alweer jaren in New York waar hij net als zijn grote broer actief is in de kunstwereld. Stefano keerde in 2014 al kort eens terug toen zijn zoon trouwde met politeman Menno. Nu staat Lucas wederom op het punt om zich te binden, ditmaal met Tiffy. Alle reden voor Stefano om op het vliegtuig te stappen zodat hij ook kennis kan maken met zijn kleinzoon Wolf. 

Puck

In de eerste promobeelden is al te zien hoe Stefano's eerste ontmoeting met Tiffy verloopt. Ze lijkt nogal geintimideerd door haar semi-schoonvader. Puck daarentegen is bijzonder gecharmeerd van de gesoigneerde Sanders telg. Nu ze al een tijdje zonder vriend en vaste verhaallijn zit, zou dat zomaar eens een romance op kunnen leveren. Hoe lang Bas ditmaal in de soap blijft laten de makers zoals altijd in het midden, wel is duidelijk dat het om een tijdelijke comeback gaat.

Meer over