En Ferry is al in training...

GTST blaast boyband nieuw leven in tijdens Gay Pride

GTST pakt uit tijdens de komende Amsterdam Pride. De soapies varen niet alleen mee tijdens de Canal Parade, de mannen gaan ook nog een moppie zingen als heuse boyband.

Everon Jackson Hooi verklapte de comeback van de GTST boyband tijdens een FB Live chat waarin hij samen met collega Max Willems vragen van kijkers beantwoorde.

Botenparade

Eerder werd al bekend dat de soap dit jaar voor het eerst met een eigen sloep meevaart tijdens de Canal Parade op zaterdag 4 augustus. De cast en de makers van de serie vinden het belangrijk een signaal af te geven. Maar Everon kon onthullen dat ze meer gaan doen dan zwaaien.

Boyband

Tijdens het GTST Live event in 2015 vormde hij een boyband met Ferry Doedens, Buddy Vedder en Guido Spek (foto). Buddy heeft de soap inmiddels verlaten en ook Guido's aanwezigheid is nog niet zeker. Maar volgens Everon zijn Ferry en hij sowieso van de partij en doet met een beetje mazzel ook Alkan Çöklü mee. Wie de acteur volgt op Instagram weet dat hij graag in de auto zingt, al is het niet altijd even zuiver

Strak en fit

Maar net als bij echte boybands gaat het naast vocalen ook om het plaatje. Het oog wil ook wat, daarom is Ferry Doedens al sinds begin april in de sportschool te vinden om er voor te zorgen dat hij fit en strak aan boord gaat. Onder het motto "niet meer snaaien, 4 augustus moeten we zwaaien' probeert hij zijn sixpack zomerklaar te krijgen. Wie nog meer van de partij zijn of hun zangtalent laten horen, is nog niet bekend. 

33520974_10155369098502624_6105303862464217088_n

Lees ook: Everon en Max onthulden ook al iets over de komende GTST zomercliff

Meer over:

Reageren