Insta-official op Valentijnsdag

GTST-sterren Dorian Bindels en Bertrie Wierenga zijn een setje

14 februari 2020 23:45 | soap | Door Jef Willemsen

© Instagram Dorian Bindels
Uitgerekend op Valentijnsdag maken Bertrie Wierenga (30) en Dorian Bindels (27) bekend dat ze verliefd zijn. Met twee posts op Instagram onthullen de GTST-acteurs dat ze officieel een stelletje zijn.

Dat de romantiek er vanaf spat tussen de soapies is duidelijk te zien op het kiekje dat Dorian deelt op zijn Instagrampagina. Het bericht kan rekenen op bijval van duizenden waaronder zijn collega's bij Goede Tijden Slechte Tijden zoals Vincent 'Valentijn' Visser die onder het bericht opmerkt dat de twee nu eindelijk insta-official zijn.

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

❤️

Een bericht gedeeld door Dorian Bindels (@dorianbindels) op

Shanti en Daan

Ook Bertrie bevestigde haar liefde voor Dorian via Instagram. De Friese actrice postte een minstens zo romantisch filmpje van een intiem moment op de schaatsbaan. In de serie hebben hun personages Shanti en Daan niet heel veel met elkaar te maken. Shanti is momenteel met Daans halfbroer Rik, terwijl Daan een notoire vrouwenverslinder is die zijn hart verloren lijkt te zijn aan Shanti's goede vriendin Nina. Zodoende hebben Bertrie en Dorian weinig scenes met elkaar, maar kennelijk was er toch genoeg contact achter de GTST-schermen om een vonk te doen overslaan. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Wij begeven ons nog wat op glad ijs, maar wij zijn samen hoor🔥❤️... Happy Valentijn 🥳🙌🏻...

Een bericht gedeeld door ➖B E R T R I E➖ (@bertriewierenga) op

GTST-setjes

Dorian en Bertrie zijn uiteraard niet de eerste acteurs uit GTST die elkaar gevonden hebben op de vloer van de soap. Begin 2018 kwam naar buiten dat Alkan Çöklü en Melissa Drost hotel de botel waren. Hun relatie hield ruim een jaar stand. Dan hebben Caroline de Bruijn en Erik de Vogel een langere adem. Net als Ludo en Janine delen ze al meer dan twintig jaar lief en leed.

Meer over