Johnny de Mol bereidt ons voor op WK in Johnny in Oranje

Johnny de Mol gaat ons klaarstomen voor het Wereld Kampioenschap voetbal dat deze zomer in Braziliƫ plaatsvindt. De voetbalfanaat neemt een kijkje achter de schermen van het grote kampioenschap.

In aanloop naar het WK volgt Johnny onze nationale helden in binnen- en buitenland, zo meldt RTL. Verder neemt de presentator een kijkje in het exotische voetballand waar het allemaal gaat gebeuren en bereidt hij de Brazilianen alvast voor op ons legioen.

De lat ligt hoog

Omdat het Nederlands elftal vier jaar geleden de finale haalde, ligt de lat natuurlijk erg hoog. Johnny spreekt in elke aflevering met twee oransjespelers, die de enorme druk op hun schouders voelen liggen. De Mol vraagt hen naar de moordende trainingsschema’s, spanning en de onderlinge band. Ook de partners, familieleden en vrienden van de voetballers komen aan het woord.

Dansje

Het is te hopen dat we deze keer niet doof worden geblazen door duizenden vuvuzela’s. Johnny gaat daarom op zoek naar iets nieuws, een ‘Brazilian Style’ dansje, dat kan worden ingezet als er een doelpunt wordt gemaakt. Want tja, dansen, dat kunnen die Brazilianen wel.

Vanaf woensdag 7 mei is Johnny in Oranje elke week te zien om 21:30 uur bij RTL.

Reageren