Frank & Rogier

Rogier reageert op sneer Glennis Grace via Instagram

27 november 2020 17:08 | sterren | Door Daisy Heyer

© MISCHA SCHOEMAKER
Rogier Smit, die we kennen van het duo Frank & Rogier, heeft via Instagram gereageerd op een sneer van Glennis Grace.

De zangeres zei in een interview met Robbert Rodenburg op YouTube  dat ze Rogier het liefst vandaag nog van de buis ziet verdwijnen. 

"Ik vind hem zó verschrikkelijk. Ik kan echt niet met deze man", antwoordt ze wanneer Robbert haar vraagt wie er van haar wel van televisie mag verdwijnen. Volgens Glennis heeft ze een keer 'een persoonlijk dingetje met hem gehad', waardoor ze Rogier niet kan uitstaan.

"Hij heeft mij ergens ooit een keer best beledigd, voor niets. Ik vroeg hem niets, dus hou het lekker voor je. Ik weet niet wat hij die dag in zijn neus had gestopt, maar het was behoorlijk wit. Sorry hoor, maar voor dat soort mensen heb ik dus echt geen respect [...] Wat doet die man op tv? Ga weg!"

Rogier reageert

Wie denkt dat Rogier witheet van woede reageert op de aantijgingen van Glennis, heeft het mis. De reality-ster reageerde via Instagram op haar woorden door een foto van hen samen te plaatsen. Hij schrijft daarbij niets meer dan een heleboel puntjes en een hartje. Ook tagt hij Glennis Grace in zowel de foto als het onderschrift. 

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door 💎 TV personality (@rogiersmit)

'Ik vind haar geweldig'

In een reactie onder de foto laat een fan weten het erg te vinden dat Glennis Grace zo over Rogier spreekt. "Ik vind haar geweldig", reageert Rogier daar weer op. Glennis Grace heeft nog niet op Rogier gereageerd. Wel heeft ze de video van Robbert Rodenburg een flink aantal keer gepromoot via haar Instagram Stories. 

Meer over