RTL-contract loopt af

Maakt Gordon ook de overstap naar Talpa?

John de Mol sleept de afgelopen tijd behoorlijk wat bekende televisiepersoonlijkheden binnen voor Talpa. Aangezien het contract van Gordon binnenkort afloopt, polste Humberto Tan in RTL Late Night alvast of hij een overstap maakt.

“Het is al overgemaakt,” grapt Gordon als Humberto hem vraagt of hij al benaderd is door Talpa. Onlangs kocht hij een huis in Kaapstad, maar verhuisplannen naar een andere omroep heeft hij voorlopig nog niet. “Ik ga met niemand onderhandelen op dit moment.”

RTL

Volgens de presentator is het enorm onrustig in de tv-wereld. “Dus ik neem geen enkele beslissing.” Bovendien is hij hartstikke blij met de programma’s die hij maakt. “Ik zit heel goed bij RTL,” zegt Gordon bij RTL Late Night. Zijn contract bij RTL loopt eind van dit jaar af. Wat de zanger dan gaat doen, moet hij nog gaan kijken.

John de Mol

De afgelopen tijd gaf John de Mol flink wat geld uit. Zo maakten Johnny de Mol en de mannen van Voetbal International al de overstap naar Talpa en voegde hij ook persbureau ANP toe aan zijn winkelmandje. Gisteren werd bekend dat ochtend-dj Gerard Ekdom door De Mol is weggekocht bij NPO Radio 2 en voortaan op Radio 10 te horen zal zijn.

Lees ook: Gordon past biografie aan na kritiek.

Meer over:

Reageren