Mee naar Amerika?

Bas Muijs over GTST-exit soapzoon Ferry Doedens

22 november 2020 10:25 | tv-serie | Door Faye Heijnis

© Jaap Vrenegoor

Bas Muijs keert weer terug in GTST, met de naderende exit van soapzoon Ferry Doedens. En dat roept de nodige vragen op. Wij doen alvast een voorspelling. 

Terwijl de 44-jarige acteur zelf meer vertelt over zijn comeback als Stefano én vertrek van soapzoon Lucas.

Stefano is back 

De familie Sanders is in rep en roer sinds de vermissing van Ludo. Tijdens een officieel afscheid (terwijl nog altijd niet bekend is of Ludo écht dood is), mag Stefano dan ook zeker niet ontbreken. In de aflevering van dinsdag 24 november keert 'ie terug in Meerdijk, zoals Videoland-kijkers al hebben kunnen zien. Maar hoelang blijft hij? En heeft het ook iets met het naderende vertrek van Ferry Doedens uit de soap te maken?

Lucas met Stefano mee naar Amerika? 

"Ik zal niet in een vaste rol terugkeren", zo vertelt Bas aan RTL Boulevard. "Het is een tijdelijke rol van een paar weken." En in een paar weken kan zeker in soapdorp Meerdijk een hoop gebeuren. Mogen we vast een voorspelling maken? Lucas besluit met zijn vader mee te gaan naar Amerika, om daar een nieuw leven op te bouwen. Eind goed, al goed.

Ferry Doedens uit GTST 

De exit van Ferry Doedens zit er namelijk aan te komen. Ferry werd afgelopen zomer ontslagen nadat hij de coronamaatregelen aan zijn laars lapte, tot ongenoegen van zijn werkgever Endemol. Zijn naar Amerika geëmigreerde soapvader Stefano zou een perfecte mogelijkheid zijn om de acteur waardig uit de serie te schrijven. "Dat hij gaat verdwijnen uit de serie vind ik heel jammer", is het enige wat Bas daar nu over loslaat. "Niet alleen als vader, maar ook als collega-acteur." 

 

 

Meer over