13-jarige YouTube-ster Caleb Logan overleden

De 13-jarige Caleb Logan Brataylay, bekend van de video's die zijn ouders plaatsten op YouTube, is op 13-jarige leeftijd overleden. 

Volgens zijn moeder Katie is Caleb een natuurlijke dood gestorven. Verder wil de familie niet uitwijden over de onverwachte dood van hun zoon. Caleb speelde samen met zijn zusjes Annie en Hayley de hoofdrol in de video's die het dagelijks leven van de familie Brataylay lieten zien. 

Liefdevolle ziel

De familie begon in 2010 met hun eigen YouTube-kanaal en had 1,5 miljoen abonnees. Opgeteld werden hun filmpjes 1 miljard keer bekeen. Moeder Katie maakte het slechte nieuws bekend op de Instagram-pagina van de familie. 'Caleb Logan Bratayley is een natuurlijke dood gestorven. Dit is een grote schok voor ons allemaal. Woorden kunnen niet beschrijven hoeveel we hem zullen missen. Zijn ongelovelijke grappige, liefdevolle en mooie ziel, zorgde ervoor dat we allemaal verliefd op hem werden als een YouTuber, vriend, broer en zoon. We weten dat jullie iedere dag uitkijken naar onze nieuwe video's, maar we vragen om geduld terwijl we deze tragedie verwerken.'

Kerngezond

Veel fans van de Bratayleys vragen zich af wat er in hemelsnaam gebeurd is met Caleb Logan. Zeker omdat hij, in een video (zie hieronder) die een dag voor zijn dood werd opgenomen, kerngezond lijkt. 

Reageren