The Cocaine Trail

PowNed volgt zes cokegebruikers op ontdekkingstocht in Colombia

14 Februari 2020 14:50 | amusement | Door Jef Willemsen

© Powned
Steeds meer millennials gebruiken recreatief cocaïne, reden voor PowNed om zes van hen op reis te sturen naar het land van herkomst van de drug in de nieuwe realityserie The cocaine trail.

De laatste jaren blijken steeds meer jonge, hoopopgeleide mensen in hun vrije tijd maar wat graag een lijntje weg te snuiven. Maar zijn ze zich bewust van de bloederige geschiedenis van hun geliefde (party)drug?

Zes gebruikers

Met dat uitgangspunt stuurt PowNed zes gebruikers tussen de 20 en 35 jaar op pad naar Colombia. Het gaat om ondernemer Donny, chef-kok Justin, model Laura, de in psychologie afgestudeerde Sterre, student meubelmaker Pepijn en filmkunstenaar Rik. Dit groepje ziet hoe het land gebukt gaat onder de drugs.

Coke versnijden

Het verhaal begint met de erfenis die drugsbaron Pablo Escobar heeft achtergelaten. Ook gaan ze mee met de politie en zijn ze getuige van een inval in een drugspand. Ook hebben ze een ontmoeting met een drugsdealer die hen inwijdt in de geheimen van zijn vak. Samen versnijden ze een verse lading coke. Leiden deze ervaringen tot andere inzichten?

The cocaine trail is vanaf woensdag 11 maart te zien om 20.30 uur op NPO 3.

Meer over