Na Baudet-roast

'Martijn en RTL-baas Peter in gesprek met mediator'

24 april 2021 11:42 | actualiteiten | Door Faye Heijnis

© ANP
Martijn Koning en RTL-baas Peter van der Vorst leven op gespannen voet met elkaar sinds de Thierry Baudet-roast in Jinek. De heren lijken de samenwerking nog een kans te geven, maar niet zonder een mediator.

Uit foto's van Weekend blijkt namelijk dat Martijn en Peter met elkaar rond de tafel hebben gezeten bij een Amsterdamse mediator.

Roast of Thierry Baudet 

Martijn Koning kreeg bakken kritiek over de manier waarop de cabaretier Thierry Baudet roastte in Jinek. Zowel Eva als Peter distantieerden zich van de roast en boden namens Jinek en RTL publiekelijk hun excuses aan. Peter vertelde daarna in de media hoe Martijn zijn vertrouwen geschaad heeft. En Martijn wilde op zijn beurt excuses van RTL

Peter van der Vorst in gesprek met Martijn Koning 

Nu, ruim een maand later, zitten de RTL-baas en de cabaretier met elkaar om de tafel. Het lijkt er dus op dat de heren elkaar nog een kans geven. Overleg is er in elk geval. Maar of het gesprek ook z'n vruchten afwerpt? Daar laten de twee amper iets over los. "Ik heb gesproken met Peter en de inhoud is niet zo relevant", vertelt Martijn aan Shownieuws. En RTL: "We bevestigen dat we in gesprek zijn." 

 

Meer over