Kijktip | Donderdag | Modemeisjes Met Een Missie

In Hollywood zijn 'it-girls' vooral beroemd om het beroemd zijn. Stijlvolle jongedames als Alexa chung, Heidi Montag en Pixie Geldof krijgen opvallend veel media-aandacht en hoeven daar verrassend weinig voor te doen. Modemeisjes Met Een Missie bewijst dat het er in Nederland anders aan toegaat.

Dit nieuwe realityprogramma volgt de talentvolle Josh Veldhuizen, Tamara Elbaz en Maria Tailor tijdens het waarmaken van hun dromen. Tamara is vastbesloten om Zakenvrouw van het Jaar te worden, Maria droomt van een carrière als actrice en Josh wil haar kledinglijn groot maken. Zij schreef ook het programma-idee van Modemeisjes Met Een Missie en strikte Gordon als producent.

Doorzetter

De 24-jarige doorzetter, die als model al op jonge leeftijd kennismaakte met de modewereld, hoopt dat het programma veel losmaakt bij kijkers. Positief óf negatief. "Je moet je pas zorgen maken als er níet over je gepraat wordt", aldus Josh in Viva.

"Als iemand iets vervelends over me zegt, raakt me dat heel even, maar daarna denk ik: ach. Mijn manier van werken loont namelijk wel."

Reageren