Kijktip | Maandag | America's Next Top Model: Perez Hilton

’s Werelds bekendste gossipblogger Perez Hilton duikt op als speciale gast in de eerste aflevering van een nieuw seizoen America’s Next Top Model.

De 32-jarige Mario lavandeira, zoals zijn echte naam luidt, verwierf wereldfaam kort nadat hij in 2004 showbizzblog Perezhilton.com begon. Op deze website plaatst hij op een vermakelijke en ongenuanceerde manier nieuwtjes over Hollywood-sterren.

Imperium
Perez breidde zijn bezigheden de afgelopen jaren verder uit met onder meer een radioprogramma, tv-show, eigen kledinglijn en een fashionblog (cocoperez.com) en groeide in razend tempo uit tot een goedlopend merk. Ook is hij altijd op zoek naar nieuw muziektalent en zo kwam het dat ‘onze’ Anouk in Amerika ineens in de picture stond nadat Perez haar werk op zijn site had bejubeld.

Altijd in voor een geintje, bracht de blogger in 2010 samen met de Vengaboys het nummer Rocket to Uranus uit in Nederland; in de videoclip waagt Perez zich zelfs aan een Nederlandse zin. Ach, zolang de dollars binnenstromen, is zijn doel bereikt. "Binnen een paar jaar wil ik zo veel geld hebben verdiend, dat ik nooit meer hoef te werken.”

Reageren