Alles is Kerst

Driving home for Christmas van Chris Rea, John Lennon's So this is Christmas en natuurlijk Wham met Last Christmas: stuk voor stuk onvermijdelijke en niet stuk te krijgen kerstliedjes. Maar wat vindt Nederland nu eigenlijk het leukste kerstliedje ooit?

Irene Moors leidt de zoektocht in het nieuwe tweedelige familieprogramma Alles is Kerst. Vanavond worden tien kerstliedjes gepresenteerd waarop kan worden gestemd. En wie kunnen die kerstkrakers beter ten gehore brengen dan BN'ers?

Sterrenkoor
Speciaal voor Alles is Kerst is een heus sterrenkoor in het leven geroepen vol bekende gezichten: Jan Keijzer, Edsilia Rombley en Idols-winnaar Rafaƫlla kunnen natuurlijk goed zingen, maar hoe getraind zijn de stembanden van couturier Frans Molenaar, schaatsers Rintje Ritsma of Gerard van de Velde? Blijkt Partij voor de Dieren politica Marianne Thieme een nachtegaal?

Duets
Ze krijgen vanavond de kans hun vocale talenten te tonen. De sterren brengen de hits in duetvorm ten gehore, ondersteund door het grote koor. Iedereen krijgt zijn kans te stralen, daarna is het aan de kijker.

Reageren