Daten tijdens het eten

In dit nieuwe programma brengen de single hoofdpersoon en vijf vrijgezellen onder de culinaire leiding van chefkok Mathijs Vrieze de avond met elkaar door.

Samen met Mathijs en een goede vriend of vriendin bereidt de gastheer of gastvrouw thuis een uitgebreid driegangendiner voor de vijf dates. Vrieze, ook bekend als de Nederlandse Jamie Oliver, staat de nieuwbakken chefs de cuisine met raad en daad bij.

Persoonlijke vragen
Tijdens de maaltijd stellen de dates elkaar tal van persoonlijke vragen waarbij onder meer oude liefdes, verbroken relaties, wensen en verlangens de culinaire revue passeren.

Afvallen
Helaas moet de hoofdpersoon na elke gang beslissen welke potentiƫle partner af valt en de rest van de avond zal slijten in de plaatselijke snackbar. De laatst overgebleven date heeft het lot in eigen hand en mag kiezen voor een date met de hoofdpersoon of een kans op 2500 euro. Smaakt de avond naar meer of gaat echte liefde niet door de maag maar door de portemonnee? Dat wordt vanaf 16 juli duidelijk in 'Eten & Daten'.

Eten en daten is vanaf woensdag 16 juli om 22.20 te zien op RTL 4.

Reageren